Toimistosiivous Helsingissä ja muualla Pääkaupunkiseudulla.

Fiksun valinta!

Toimistosiivous Helsingissä.

Toimistosiivous Helsinki perusteellisesti ja kätevästi Fiksu Siivouspalvelulta. Sovimme ensimmäisen siivouksen ajankohdan ja tulemme kartoittamaan tarvittavat tehtävät sekä sopimaan siivouksen ajankohdasta ja kestosta jonka jälkeen siivooja saapuu toimistollenne ja pitää paikat puhtaana.

Toimisto puhtaaksi ympäristöystävällisesti.

Toimistosiivous Helsinkissä ja muualla Pääkaupunkiseudulla toteutetaan käyttämällä korkealaatuisa toimistosiivoukseen tarkoitettuja siivousaineita ja siivousvälineitä. Näin olleen syntyy yrityksille puhtaat ja raikkaat toimistot arkisin ja viikonloppuisin. Kaikki työntekijämme ovat tausta-tarkistettuja ja koulutettuja siivousalan ammattilaisia. 

Puhdas toimisto, terveellisempi työympäristö.

Perusteellisessa ja jatkuvassa toimistosiivouksessa paranee myös työntekijöitten terveys ja sairaustapaukset vähentyvät koska toimisto on puhdas ja palveluvastaava huolehti siitä että sovittu laatu ja puhtaus pysyy jatkossakin.

Teemme toimisto ja yrityssiivousta myös  viikonloppuisin

Siivoojamme ovat koulutettuja ja vakuutettuja

Allergiatestatut, ekologiset puhdistusaineet

Viikoittaiset ylläpitosiivoukset

100% tyytyväisyystakuulla

Tilaa puhdas työympäristö kätevästi tästä:

Toimistosiivous
Siivousvälineet ja siivousaineet: *
Olemme kiinnostuneita: *
Siivouksen toivottu aloitus ajankohta, muuta huomioitavaa kohteesta.

Heräsikö kysyttävää? Soita meille! 

Toimistosiivous - Fiksu Siivouspalvelu

+358 449 503 128

Arkisin klo. 8:00 – 20:00 la. 9:00 – 15:00

Toteutamme yrityssiivouksia Pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla esimerkiksi seuraaviin kohteisiin:

Pankit, toimistot Ravintolat ja myymälät

Koulut, päiväkodit Kiinteistöt ja portaikot

Vapaa-ajan tilat, kuntosalit Teollisuustilat ja tehtaat

Yhteistyömme yrityssiivousten parissa alkaa kartoitus käynnillä, jolloin kartoitetaan yrityksenne siivoustarpeet ja -kohteet.

Työ suoritetaan sovittuun ajankohtaan mennessä ja sovituin väliajoin suoritetaan myös ylläpitosiivous.

Ylläpitosiivouksella henkilökuntamme ylläpitää kohteessa sovitun puhtaustason sisältäen esim. lattia- ja kalustepintojen puhdistuksen, tekstiilihuollon, viherkasvien hoidon sekä tarvikepalvelun.

Ammattitaitoiset ja palvelualttiit siivoojamme huolehtivat toimistojen ja edustilojen puhtaanapidosta arkisin kuin myös viikonloppuisin. Siivoojiemme tavoitteena on, että asiakkaamme työntekijät ja asiakkaat saavat työskennellä raikkaissa, puhtaissa ja hygieenisissä toimistotiloissa.

 

Perusteellinen toimistosiivous lisää henkilökunnan ja asiakkaiden viihtyvyyttä, ja viihtyvyys puolestaan tehokkuutta. Myös ympäristöystävällisyys ja vastuullisuus on huomioitu sekä työssä että siivoustarvikkeissa. Tarjoamme yrityksille mahdollisuutta säännölliseen sopimukseen.