UKK – Usein kysytyt kysymykset

Ja vastaukset niihin!

Miten tilaan kotisiivousken?

Kotisiivouksen voit tilata kätevästi netistä täyttämällä maksuton tarjouspyyntö tai soittamalla asiakaspalveluun. Laitamme yhteenvedon sähköpostiisi josta näet kaikki tärkeät tiedot liittyen tilaustasi. Tarjouspyyntö ei sitoa eikä velvoita asiakasta mihinkään.

Tuoko siivooja omat siivousvälineet?

Asiakkaamme saa päättää tuommeko omat siivousvälineet vai käytetäänkö asiakkaan siivousvälineitä ja siivousaineita. Tilatessa kertasiivouksen tai ikkunanpesun siivousvälineet kuuluvat palveluun.

Hinnasto:

Ympäristöystävälliset siivousaineet +12€/per siivouskerta.

Imuri ja moppi + 12€/per siivouskerta.

Tarvitseeko minun siivota ennen siivoojan tuloa?

Ei todellakaan tarvitse, meidän ammattitaitoiset ja luotettavat siistijät hoitavat perusteellisen kotisiivouksen täysin itsenäisesti. Huomioithan, että tavaroitten tai huonekalujen siirtäminen on työntekijöillämme kielletty esim. ikkunanpesun tilattaessa varmistathan esteettömän pääsyn siivoojalle, kiitos!

Voiko kotonani olla lemmikkejä siivouksen aikana?

Kyllä, ehdottomasti! Työntekijämme rakastavat lemmikkejä!

Vaihtuuko siivoojani joka kerta?

Sopimusasiakkaille järjestetään aina sama tuttu ja luotettava siivooja. Mikäli olet jo aikaisemmin tilannut meiltä siivouspalveluita ja haluat saman henkilön hoitavan myös kotisiivouksen otathan yhteyttä meihin soittamalla asikaspalveluun tai laittamalla viestä.

Miten hyödynnän kotitalousvähennystä?

Voit saada kotitalousvähennystä kotitaloustyöstä, jota teetät kotona tai vapaa-ajan asunnossa. Tällaista työtä ovat esimerkiksi siivous, lastenhoito, asunnon remontointi ja tietotekniikkalaitteiden asennus.

Kotitalousvähennys on enintään 2 400 euroa vuodessa. Vähennyksen omavastuu on 100 euroa.

Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten voit saada puolisosi kanssa yhteensä 4 800 euron vähennyksen. Lisätiedot löydät tästä.

Voinko olla kotona siivouksen aikana?

Ehdottomasti voit! Toki suosittelemme, että annat siivoojalle työnrauhan ja vietät säästyneen ajan esim. harrastuksiesi, lapsiesi tai työn parissa. Kotisiivouksen ulkoistaminen mahdollistaa Sinulle arvokkaita tunteja käyttöön.

Miten maksan siivouksesta?

Sopimusasiakkaita laskutamme siivouspalveluista aina kuun ensimmäisenä päivänä jolloin sopimusasiakkaalle tehdään myös luottotietojen tarkistus. Kertasiivouksesta ja muuttosiivouksesta maksetaan ennakkolaskulla tai käteisellä.

Mitä jos taloudessamme on sairastapaus?

Mikäli kyseessä on tavanomainen flunssa, suoritamme siivouksen normaalisti. Siivoojamme ottaa sairastamisen huomioon siivousjärjestyksessä sekä hygieniassa. Vatsatauti tilanteessa ilmoitathan siitä meille etukäteen jotta voisimme siirtää siivouksen ajankohtaa.

Mitä jos siivooja on myöhässä?
Ilmoitamme sinulle aina etukäteen jos siivoojasi on myöhässä ja selvitämme tilanteen Sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Siivouksen kestoon ja laatuun myöhästyminen ei vaikuta.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Ottamalla yhteyttä asia selviääkin hyvin nopeasti!

Kysymyksiä, mielipiteitä?